Příspěvek od easyspider »

Ja ho mám tiež , ale neviem ako spojazdniť ZZPicony a Weathericony , môžeš poradť ?easyspider píše:Ja ho už používam mesiac a u mňa je to 1.
Najma kvôli EMC....

Tak som musel ZZPicon prepísať na - picon a tó počasie icony ako nastavýmefendy55 píše:ná šak v pluginoch si to nastavíš ako potrebuješ . a dá sa to vymaľovať ako chceš aj počasie funguje bezvadne je to niečo podobné ako hdglass .

Takto to mám , len na vrchu mi nechce ukazovať icony len číslaefendy55 píše:spodný riadok v pluginoch v nastavení kraven hd máš Weather ,ale ked si dáš druhí riadok od spodu na Android tak ho máš na spodku v pravo v infobare .

Open ATVefendy55 píše:to je čo Icons 2.0 ??? aké máš tam image ?

tak efendy musel som ho nanovo naištalovať a teraz je to tak ako to má byť aj ja mám to - nobile mini tv a máš pravdu to epg nemá chybu .efendy55 píše:farbu aj priesvitnosť si môžeš zmeniť akú ti ponúka tento skin a je ich tam asi dosť možností . je to podobné ako v neutrine ,všetko zvlášť sa dá nastaviť ako potrebuješ. ja to mám ako nobile mini tv to mi najviac vyhovuje a perfektne ukazuje EPG.

Presne tak , lebo som skúšal skin pingu v open atv a ani za boha to nespustí , ale v open pli v pohode , ale som rád , že sa to vyriešilo -efendy55 píše:už sa mi to stalo v image openatv aj hdfreaks že jeden den to nešlo stiahol som o den neskôr už novšiu verziu image a už to fungovalo bezvadne , takže záleží aj na verzii image na akú kápneš .

Trocha ánomasko52 píše:nechýba v tom skine trocha modrej
Nemůžeš ty screeny dávat ve fullhd? Je to dost mrňavé a po zvětšení to není čitelné. Je to po dlouhé době zase jeden skin, co se mi líbí.efendy55 píše:spodný riadok v pluginoch v nastavení kraven hd máš Weather ,ale ked si dáš druhí riadok od spodu na Android tak ho máš na spodku v pravo v infobare .

Zpět na „ET9x00 - postupy, návody“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz