AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
-
iqual
Re: AMIKO ALIEN 2
Příspěvek od iqual »
aké sú výhody hyperion-a ? stačí ho na-bootovať na usb ako windows ? a takto nainštalovať do AMIKA ? 
Postup na inštaláciu ENIGMY 2:iqual píše:aké sú výhody hyperion-a ? stačí ho na-bootovať na usb ako windows ? a takto nainštalovať do AMIKA ?
1. naformátovať USB na FAT 32
2. nakopírovať na USB zložku "enigma2"
3. vypnúť box zadným vypínačom
4. strčiť USB do boxu do zadneho portu (ešte keď je vypnutý)
5. zapnúť zadný vypínač na boxe a súčasne držať na prednom paneli „OK“ až kým sa nezobrazí
"Forc"
6. po zobrazení na displeji "Forc" stlačiť na prednom paneli "šípku dole" a potom stlačiť„OK“
a počkať kým sa na displeji zobrazí "succ"
7.vypnúť box zadným vypínačom
8.zapnút box zadným vypínačom a súčasne držať na prednom paneli „OK“ až kým sa nezobrazí "Forc"
9.stlačit na prednom paneli "šípku doprava"
10. teraz už len počkáš kým sa ti nabootuje box do E2
Ještě lepší je to instalovat přímo ze Sparku pluginem e2upgrade.s
Naposledy upravil(a) Inuita dne 25.leden 2014 - 11:54, celkem upraveno 1 x.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
- nasgul88
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: GigaBlue Ultra HD
No mam tam PKT_SilverHD a som s nim velmi spokojny a robilo mi to aj pri inych skinoch.Ale ked sa tak zamyslim ,skusim novu instalaciu (a hned to vyskusam ), lebo vzdy tam mam veci ktore nastavujem a pravdepodobne to bude robit HDMI-CEC lebo ho pouzivam a nastavujem.Inuita píše:Co tam máš za skin? Zkus jiný skin. Jestli to nepomůže tak bych radil novou instalaci. Mě ze začátku když jsem do stb dával Hyperion také různé věci blbly-viz moje příspěvky. Kolikrát jsem to chtěl vzdát a vrátit se zpět ke Sparku. Ono někdy na něco nechtěně klikneš a je zaděláno na problém. Zazálohuj si Dreamsetem,nebo DogSettingem nastavení kanálu a po nové instalaci to šoupneš zpět a máš vystaráno.nasgul88 píše:No ten "set at startup service" som nastavil ale pri pohotovostnom rezime tam ostane kanal ktory tam bol v case vypnutia a to hlavne menu tam je stale ked sa stb zapne.
Ono to funguje ale pri deep stanby rezime.
GigaBlue Ultra HD , OpenATV 5.3
Amiko Alien 2 Twin , PKT Hyperion v5.3 SVN-3401, Oscam 11198, Spark 1.2.80
Amiko Alien 2 Twin , PKT Hyperion v5.3 SVN-3401, Oscam 11198, Spark 1.2.80
-
alessandro.s
Příspěvek od alessandro.s »
Tak jsem to vzdal alien s hyperionem na to má zřejmě opravdu málo RAM pokud je AVI nebo MKV ve větším bitrate. Nainstaloval jsem tedy do PC Serviio DLNA Server a renderuju to na PC a v alienu to "jen zobrazuju" přes standart přehrávač funguje to OK a RAM mám pořád přes 20MB volnou.Inuita píše:Teď jsem to zkoušel,zkusil jsem formát MOV a MKV. MKV přehrává v pohodě,stále ještě zbývá 15MB ram,ale soubor MOV se mi taky kouše,u toho je ram 2MB. Fakt to má malou ram. Ony ty soubory MOV a AVI jsou o dost větší než MKV.alessandro.s píše:Měl bych dotaz jak jste na tom s RAM pamětí. Mám E2 hyperion 3 v2596 a běžně mám cca 30MB volno, ale pokud dám přehrát avi po siti tak mi po chvilce dojde RAM a video se kouše jak to nestíhá, CPU je přitom zatíženo jen na max na 30%. Používám standardní přehrávač co je v hyperionu. Máte to taky tak nebo mám špatně něco Já? Ve sparku to samé prehraji OK.
PS/ Když přehrávám AVI kodek MPEG4 Video-(XVID) rozlišení 720-576,tak přehrává bez zádrhelů a ram zbývá 25MB,ale když zvednu rozlišení na víc,tak už přehraje jen zvuk. Je to divné,když přehraje TS ve vysokém rozlišení.
Taková hloupá otázka. Mám jednu parabolu na astra 3b a LNB Quad. Z LNB vedu 4 koaxy. Jeden do TV,druhý do stb Satelita 2000HD,třetí a čtvrtý do AA2. Je normální,když běží třeba TV a zapne se jeden z stb,že v TV problikne,nebo se na cca 2 sec zkřiví obraz? Napájení LNB mám nastaveno na všech zařízení na ON. Díky za rady.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
- logan
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
Tie stb zapínaš zo stanby? Lebo zdá sa, že sa pripája impulzný zdroj. Asi napájaš všetko z 1 predlžovačky, hoci dobrý rozvod elektrickej siete, bez prechodových odporov, by to nemal robiť. Skús si podoťahovať v zásuvke na stene 220V prívody...
Jo zapínám to z deep standby a uhádl jsi,ze zásuvky mi to jde jedním kabelem do přepěťové ochrany,která má 4 zásuvky. To by,ale neměl být problém,já myslím,že to dělá to,že se pustí napájení do dalšího svodu LNB.logan píše:Tie stb zapínaš zo stanby? Lebo zdá sa, že sa pripája impulzný zdroj. Asi napájaš všetko z 1 predlžovačky, hoci dobrý rozvod elektrickej siete, bez prechodových odporov, by to nemal robiť. Skús si podoťahovať v zásuvke na stene 220V prívody...
@Inuita - ve Sparku, nevim jak v Enigme, je myslim nekde v nastaveni moznost volby napajeni LNB nastalo, nebo jen zapinani prave jen kdyz je potreba. Mam ovsem jen dual LNB ciste pro Aliena. Mozna se mrkni, jestli je v Enigme takova volba. Uz nevim kde jsem to videl, nebo jestli je to pravda. A mozna si to pletu s nastavovanim diseqC prepinace.
Ohledne instalace Enigmy, tak diky tobe jsem se rozhoupal a pred tydnem jsem tam dal toho hyperiona co mas ty a instaloval jsem pres plugin 'plugin_e2upgrades.s' ve Sparku. Na Fat32 usb klic jsem si dal direktorar enigma2 s temi dvema soubory uvnitr a spustil ten plugin tlacitkem OK a v Update path jsem zadal ten direktorar jako cestu a pak zmackl cervene tlacitko 'Enigma2Update' a ta instalace probehla tak rychle, radove jen par minut, takze jsem myslel, ze to nebude nainstalovane, ale prece jen jsem zkusil do enigmy nabootovat (pri vypnutem boxu zmacknout a drzet OK a vzadu zapnout a kdyz se objevi Force, tak OK tlacitko pustit a zmackout kolibku dolu pro bootovani do enigmy - nebo nahoru do Sparku) a ejhle, hyperion3 byl instalovany a funkcni. Prijde me to jako jednodussi a vyzkousim to jeste pro nahrani zalohy, tu uz jsem si taky vyrobil ze Sparku timto pluginem. Nevim jestli je ve Sparku automaticky, nebo jsem ho do nej v minulosti pridal, uz si napamatuji.
Ohledne instalace Enigmy, tak diky tobe jsem se rozhoupal a pred tydnem jsem tam dal toho hyperiona co mas ty a instaloval jsem pres plugin 'plugin_e2upgrades.s' ve Sparku. Na Fat32 usb klic jsem si dal direktorar enigma2 s temi dvema soubory uvnitr a spustil ten plugin tlacitkem OK a v Update path jsem zadal ten direktorar jako cestu a pak zmackl cervene tlacitko 'Enigma2Update' a ta instalace probehla tak rychle, radove jen par minut, takze jsem myslel, ze to nebude nainstalovane, ale prece jen jsem zkusil do enigmy nabootovat (pri vypnutem boxu zmacknout a drzet OK a vzadu zapnout a kdyz se objevi Force, tak OK tlacitko pustit a zmackout kolibku dolu pro bootovani do enigmy - nebo nahoru do Sparku) a ejhle, hyperion3 byl instalovany a funkcni. Prijde me to jako jednodussi a vyzkousim to jeste pro nahrani zalohy, tu uz jsem si taky vyrobil ze Sparku timto pluginem. Nevim jestli je ve Sparku automaticky, nebo jsem ho do nej v minulosti pridal, uz si napamatuji.
Včera jsem naprogramoval nahrávání z čt art Klíč k minulosti od 20.25-22.20 a dal stb do stanby. Viděl jsem,že se pořad začal natáčet přesně a po ukončení šel do deep standby. Ráno se chci dívat,najedu na natočený program,který udával 1.6GB a i epg v pořádku. Kliknu na program a tma!
Nešel přehrát ani v PC. Mám takovej dojem,že při dlouhém nahrávání Hyperion nestíhá. Málo RAM
když koukám,tak zbývá 30MB. Když zapnu jedno nahrávání,tak zbývá 2MB RAM. Nevíte,zda nový Hyperion 3.1 má větší RAM. 3.0 má jen 119MB a to je asi málo.
Dal si si ho v balíčku s inímy pluginmy.vinov píše:@Inuita - ve Sparku, nevim jak v Enigme, je myslim nekde v nastaveni moznost volby napajeni LNB nastalo, nebo jen zapinani prave jen kdyz je potreba. Mam ovsem jen dual LNB ciste pro Aliena. Mozna se mrkni, jestli je v Enigme takova volba. Uz nevim kde jsem to videl, nebo jestli je to pravda. A mozna si to pletu s nastavovanim diseqC prepinace.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
Pred par tyzdnami som na Amiko alien2 triple+ presiel zo sparku na HDMU
enigmu2, momentalne mam HDMU_11856. Pri normalnom pozerani TV funguje vsetko
OK (skylink + par nemeckych kanalov z Astry 19.2). Problem nastane pri
streamovani do PC alebo Dreamdroidu. Ked na sat. tuneroch zacnem jeden kanal
pozerat a druhy streamovat, tak to najprv ide OK, ale ked niekolkokrat prepnem
pozerany aj streamovany kanal, tak sa objavi cierna obrazovka s hlasenim
"SID not found in PAT".
Potom uz nepomoze nic, iba restart systemu. Na terestrialnom tuneri je to este
jednoduchsie - akonahle zacnem DVB-T kanal streamovat, ani po ukonceni streamu
sa uz nijaky terestrialny kanal neda pozerat na televizore, kde sa objavi tiez
"SID not found in PAT".
Vedel by mi niekto poradit, ci je to bug v HDMU enigme alebo mam nejaku zlu
konfiguraciu? Mam 2 nezavisle koaxialy od dvojiteho monobloku, takze
v principe mozem pozerat 2 veci uplne nezavisle, kazdy sat tuner je nastaveny
na Diseq A/B, A port je Astra 19.2, B port je Astra 23.5. Tuner C je naladeny
rovnako ako tuner B. Pripadne, vie niekto poradit inu enigmu, v ktorej
streamovanie funguje bez problemov? Moznost sucasneho pozerania na TV a
streamovania bola hlavnym dovodom, preco som kupil viac tunerovy alien2
a presiel zo sparku na enigmu2. Dakujem vopred.
enigmu2, momentalne mam HDMU_11856. Pri normalnom pozerani TV funguje vsetko
OK (skylink + par nemeckych kanalov z Astry 19.2). Problem nastane pri
streamovani do PC alebo Dreamdroidu. Ked na sat. tuneroch zacnem jeden kanal
pozerat a druhy streamovat, tak to najprv ide OK, ale ked niekolkokrat prepnem
pozerany aj streamovany kanal, tak sa objavi cierna obrazovka s hlasenim
"SID not found in PAT".
Potom uz nepomoze nic, iba restart systemu. Na terestrialnom tuneri je to este
jednoduchsie - akonahle zacnem DVB-T kanal streamovat, ani po ukonceni streamu
sa uz nijaky terestrialny kanal neda pozerat na televizore, kde sa objavi tiez
"SID not found in PAT".
Vedel by mi niekto poradit, ci je to bug v HDMU enigme alebo mam nejaku zlu
konfiguraciu? Mam 2 nezavisle koaxialy od dvojiteho monobloku, takze
v principe mozem pozerat 2 veci uplne nezavisle, kazdy sat tuner je nastaveny
na Diseq A/B, A port je Astra 19.2, B port je Astra 23.5. Tuner C je naladeny
rovnako ako tuner B. Pripadne, vie niekto poradit inu enigmu, v ktorej
streamovanie funguje bez problemov? Moznost sucasneho pozerania na TV a
streamovania bola hlavnym dovodom, preco som kupil viac tunerovy alien2
a presiel zo sparku na enigmu2. Dakujem vopred.
Nastaveni motoru a diseqC prepinace je asi stejne ve vsech enigmach, tak se zeptam tady.
Instaloval jsem hyperion3 jako ma Inuita a nevim co si pocit s nastavenim tuneru DVB-S protoze na strese mam jednu pevnou parabolu namirenou na Astru 19.2 stupnu a druhou parabolu mam na motoru. Obe paraboly maji dual LNB a jsou svedene do dual diseqC prepinace.
V enigme to vypada, ze pro kazdy tuner mam na vyber bud mezi diseqC A/B prepinacem, nebo USALs motorem. Neni asi mozne si vybrat pro Tuner1 diseqC A/B prepinac a pote si zvolit aby na A byl motor a na B byla ta astra 19.2 a to same pro Tuner2
Ve Sparku to jde, ale enigma mozna s necim takovym nepocita - ze by nekdo mel motor za prepinacem, nebo se mylim?
Vubec celkove me to nastavovani tuneru v enigme prijde spatne, treba zvolim ze chci nastavit Tuner1 a v tom panelu ktery nasleduje uz nejde poznat, o ktery tuner jde, takze si clovek musi pamatovat co sel nastavovat. Neni tam ani uvedeno co ma clovek zmacknout kdyz ma nastaveno, kdyz treba chce zachranit nastaveni, nekdy to zmacknutim OK jde automaticky do ladeni... musim rict, ze jsem z toho rozcarovany, od enigmy jsem ocekaval vic prave v techto technickych vecech.
Instaloval jsem hyperion3 jako ma Inuita a nevim co si pocit s nastavenim tuneru DVB-S protoze na strese mam jednu pevnou parabolu namirenou na Astru 19.2 stupnu a druhou parabolu mam na motoru. Obe paraboly maji dual LNB a jsou svedene do dual diseqC prepinace.
V enigme to vypada, ze pro kazdy tuner mam na vyber bud mezi diseqC A/B prepinacem, nebo USALs motorem. Neni asi mozne si vybrat pro Tuner1 diseqC A/B prepinac a pote si zvolit aby na A byl motor a na B byla ta astra 19.2 a to same pro Tuner2
Ve Sparku to jde, ale enigma mozna s necim takovym nepocita - ze by nekdo mel motor za prepinacem, nebo se mylim?
Vubec celkove me to nastavovani tuneru v enigme prijde spatne, treba zvolim ze chci nastavit Tuner1 a v tom panelu ktery nasleduje uz nejde poznat, o ktery tuner jde, takze si clovek musi pamatovat co sel nastavovat. Neni tam ani uvedeno co ma clovek zmacknout kdyz ma nastaveno, kdyz treba chce zachranit nastaveni, nekdy to zmacknutim OK jde automaticky do ladeni... musim rict, ze jsem z toho rozcarovany, od enigmy jsem ocekaval vic prave v techto technickych vecech.
Zdar vespolek.
potřeboval bych pomoc.. Potřebuju rozchodit 5 ALIENů2 Dual sdílejících jednu UPC kartu a NASku.
Současný stav je následující: 5 více či méně funkčních Amiko STB, nejnovější znich je IPBox9000HD. Karta je v nějakém dalším "zařízení" a sdiílí jí to přes LAN. Chtěl jsem vyčíst info z té 9000ky, ale neukazuje mi to žádné pluginy, tak nevím jak to sdílení karty "překlopit" na ty Alieny2.
Nedal by mi někdo tip na nějaký balíček pluginů s češtinou, českou lokalizací, pluginama na sdílení karty, nějakým šikovným mediaplayerem a tak?
Omlouvám se, že to píšu jako můj děda, když potřebuje pomoct s kompem, ale co se týče satelitů jsem celkem noob :c)
thx
potřeboval bych pomoc.. Potřebuju rozchodit 5 ALIENů2 Dual sdílejících jednu UPC kartu a NASku.
Současný stav je následující: 5 více či méně funkčních Amiko STB, nejnovější znich je IPBox9000HD. Karta je v nějakém dalším "zařízení" a sdiílí jí to přes LAN. Chtěl jsem vyčíst info z té 9000ky, ale neukazuje mi to žádné pluginy, tak nevím jak to sdílení karty "překlopit" na ty Alieny2.
Nedal by mi někdo tip na nějaký balíček pluginů s češtinou, českou lokalizací, pluginama na sdílení karty, nějakým šikovným mediaplayerem a tak?
Omlouvám se, že to píšu jako můj děda, když potřebuje pomoct s kompem, ale co se týče satelitů jsem celkem noob :c)
thx
Jak se tem LNB s vice vystupy rika uz jsem zapomel - je to uz asi dva roky, co jsme se okolo prave tohoto tematu (nastavovani diseqC prepinace) chytli. Je to LNB se dvema stejnymi nezavislymi vystupy, nikoli tedy dualni, ale asi dvojite, tedy twin.
Nastaveni ve Sparku uz jsem vybojoval, ale prvni boj v enigme jsem prohral. Rikam si ted, ze ta moje celkova konfigurace, ktera kombinuje motor a pevnou parabolu za dvojitym prepinacem asi bude jen pro uplne experty (asi ale spis vubec malokdo neco takoveho provozuje a mozna takova konfigurace do jiste miry postrada smysl), ze je to moc komplikaci na to, co tim clovek ziska.
Mluvim o Enigme PKT Hyperion, nevim jak je to nastaveni tuneru v jinych Enigmach. Tady to vypada, jako ze jsou jen dve vzajemne vylucne moznosti - bud prepinac, nebo motor (anebo pak jeste parabolu napevno). Prijde me to jako ze se v tom nastaveni nepocita s tim, ze by nekdo mel za prepinacem jeste motor.
Rikam si ted, ze bud budu pouzivat prepinac s pevnymi parabolami, nebo parabolu na motoru bez prepinace. Proste svedu parabolu na motoru primo do Tuneru1 a na Tuner2 pripojim tu moji druhou pevnou parabolu, taky primo. DVB-T svod uz vedu mimo prepinac tak jako tak. Ten prepinac treba pouziju s mym starym Abipboxem nebo ho pouziju jako geekovske tezitko pri cteni knih...
Mozna se rozhoupam a poridim si tu sirokou parabolu co se pred ni da namontovat cela rada LNB, to je na nastaveni aspon jednoduche jak facka.
Taky si myslim, ze v Enigme asi jde 'vsechno', ale oproti Sparku je moc technicky nelidska
Treba takova pitomost jako pripojeni usb klice abych na nej mohl nahravat me taky na prvni pokus odrazilo, druhy pokus jsem jeste nedelal, spis si o tom zkusim neco vyhledat. Ve Sparku je ale takova vec zadny problem, i kdyz samozrejme ten asi urcite neumi s disky to co Enigma. Jinak Spark je asi taky 'Enigma', aspon je to taky linux, ale s rozhranim pro normalnejsi smrtelniky.
Nastaveni ve Sparku uz jsem vybojoval, ale prvni boj v enigme jsem prohral. Rikam si ted, ze ta moje celkova konfigurace, ktera kombinuje motor a pevnou parabolu za dvojitym prepinacem asi bude jen pro uplne experty (asi ale spis vubec malokdo neco takoveho provozuje a mozna takova konfigurace do jiste miry postrada smysl), ze je to moc komplikaci na to, co tim clovek ziska.
Mluvim o Enigme PKT Hyperion, nevim jak je to nastaveni tuneru v jinych Enigmach. Tady to vypada, jako ze jsou jen dve vzajemne vylucne moznosti - bud prepinac, nebo motor (anebo pak jeste parabolu napevno). Prijde me to jako ze se v tom nastaveni nepocita s tim, ze by nekdo mel za prepinacem jeste motor.
Rikam si ted, ze bud budu pouzivat prepinac s pevnymi parabolami, nebo parabolu na motoru bez prepinace. Proste svedu parabolu na motoru primo do Tuneru1 a na Tuner2 pripojim tu moji druhou pevnou parabolu, taky primo. DVB-T svod uz vedu mimo prepinac tak jako tak. Ten prepinac treba pouziju s mym starym Abipboxem nebo ho pouziju jako geekovske tezitko pri cteni knih...
Mozna se rozhoupam a poridim si tu sirokou parabolu co se pred ni da namontovat cela rada LNB, to je na nastaveni aspon jednoduche jak facka.
Taky si myslim, ze v Enigme asi jde 'vsechno', ale oproti Sparku je moc technicky nelidska
-
iqual
Příspěvek od iqual »
presne tak
s enigmou bojujem stále aj ja... ale neúspešne... mám pevnú parabolu 23,5 astra ale skúšal som všetko nepodarilo sa to "zprovozdniť" 
Ahoj stava se vam, ze po zapnuti Amika ze stb rezimu je nekdy cerna obrazovka a porady ktere se mely nahrat jsou take in black? Oscam je ymod. Mam tam ICE, CSlink, vzdaleny reader. Vetsinou to stane pres noc.
- wanthom
- Pokročilý

- satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
- Kontaktovat uživatele:
Vytvoril som thread k image od martinxp - AMIKO Alien2 Enigma2-pli-sh4_duckbox 1.2 2014
Nevenuje sa mu tu pozornosť, ale myslím, že stojí za vyskúšanie.
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=57345
Nevenuje sa mu tu pozornosť, ale myslím, že stojí za vyskúšanie.
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=57345
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
Maximum E-85 multifocus - 0,8W° + 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
AB Pulse 4K, dvojtuner
Maximum E-85 multifocus - 0,8W° + 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
Tak si je stáhni přímo ve Sparku.Roshtak píše:Ahoj,
nemáte někdo prosím aktuální picony pro skylink do sparku do TV Wall. Díky za pomoc.
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51