AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
perseus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H7S

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od perseus »

Po nainstalovanie oscamu do enigmy nakopirovani konfigurakov mi ICE karta slapala asi hodinu, potom zase prestala ist, viete poradit ?
Konfiguraky som nasiel na fore pre ICE kartu, prikladam ich v prilohe, prosim pozrite sa na to niekto dakujem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kocurstvo »

Monžná jsem blbej, nebo spíš zatím nevím jak, ale platím si skylink :)

EDIT: A jo. MCAS 1.0.12 :))
hihihi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Xtrend ET-8000 / ATV 5.3

Příspěvek od hihihi »

perseus píše:Po nainstalovanie oscamu do enigmy nakopirovani konfigurakov mi ICE karta slapala asi hodinu, potom zase prestala ist, viete poradit ?
Konfiguraky som nasiel na fore pre ICE kartu, prikladam ich v prilohe, prosim pozrite sa na to niekto dakujem

Ty přiložený konfiguráky jsou ale na kartu cryptoworks 0D03, ICE má OD96
perseus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H7S

Příspěvek od perseus »

hihihi píše:
perseus píše:Po nainstalovanie oscamu do enigmy nakopirovani konfigurakov mi ICE karta slapala asi hodinu, potom zase prestala ist, viete poradit ?

Ty přiložený konfiguráky jsou ale na kartu cryptoworks 0D03, ICE má OD96
Das mi link na spravne konfiguraky ?
oso

Příspěvek od oso »

Ešte raz prosím o radu.Tú E2 sa mi podarilo nahodiť do toho alienu 2 a vyzerá to že to aj funguje,len kartu skylink nemôžem rozbehať.volne programy idu normalne ale karta ide len v sparku.ešte neviem ako tam rozchodiť 2 tunery ,mam toroinu antenu zo siedmimi lnb.pomožte prosím trapil som sa s tým do rana do 4tej a dnes od rana .naspeť do sparku sa dostať viem a tam to šlape,ale ta enigma(nebula)sa mi pači viac.diky.A ešte sa chcem spítať či sa dá nahrávať aj v sparku ?
Naposledy upravil(a) oso dne 15.říjen 2012 - 9:44, celkem upraveno 1 x.
Panasonic TX-42V10E Amiko alien2triple toroid90 19,2e 23,5e 13e 9e 4,8e 0,8/0,1w 28,2e
richie_sk

Příspěvek od richie_sk »

Flugzeug píše:
kocurstvo píše:Tak to by mě fakt cyp střelil. Pořad mi to nahraje jen když to mám zaplé a ještě přeplé na tom konkrétním pořadu...
Doufám, že to Spark co nejrychleji spraví
skus si skontrolovat ci mas spravne nastavene obidva tunery, mne to robilo tiez a problem bol ze som mal DiSEqC spravne nastaveny len pre jeden tuner a ked sa obsadil nahravanim po prepnuti bola tma. resp isli kanaly len z jedneho transpondera...
az ked som to nastavil pre oba spravne, funguje mi nahravanie aspon pri zapnutom STB tak ako ma. je trosku hanbou nemenovaneho predajcu ze takto to posiela ludom ako prednastaveny a predladeny prijimac...

btw. problem s casovacom a planovanym nahravanim by mal riesit novy Spark (otazne je ale ktora verzia)...
Vdaka Flugzeug, ja som mal ten isty problem ako "kocurstvo". Drobne doplnenie pre mne podobnym, menej znalym veci, to DiSEqC pre druhy tuner nestacilo len nastavit, ale nasledne som musel naladit kanaly z toho isteho satelitu (Skylink) aj pre ten druhy tuner a nasledne uz to nahravalo OK ;-). Nuz menil som box po cca 6 rokoch a tak som si uz toho vela nepamat ;-).
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Marek_marek »

Tak už je venku novej firm 1.2.58

Release Notes for v1.2.58:
New Features:
- NovoeTV (beta)
- Added support for Time update over internet (NTP Protocol)
- Online Subtitle support for live streams (test)
- Added support for Huawei E3131, ZTE MF180S & Alcatel X200X 3G modems

Improvements:
- Improved video quality over SCART/RCA
- Updated Opera's Soft-Keyboard
- Updated Italian OSD Language
- Added Logic Channel Number (LCN) support for Terrestrial channels

Fixes:
- Fixed the YouTube video playback issue
- Fixed a bug causing a problem while establishing connection to the 3G network
- Fixed a bug causing the receiver to stop responding when the blue button is pressed while playing a media file

Known issues:
- The weather forecast function is currently not functioning
AMIKO Alien 2 Triple Tuner

Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
borco
satelitni prijimac: planovana kupa Alien2 tripple

Příspěvek od borco »

richie_sk píše:
Flugzeug píše:
kocurstvo píše:Tak to by mě fakt cyp střelil. Pořad mi to nahraje jen když to mám zaplé a ještě přeplé na tom konkrétním pořadu...
skus si skontrolovat ci mas spravne nastavene obidva tunery, mne to robilo tiez a problem bol ze som mal DiSEqC spravne nastaveny .......
Vdaka Flugzeug, ja som mal ten isty problem ako "kocurstvo". Drobne doplnenie pre mne podobnym, menej znalym veci, to DiSEqC pre druhy tuner nestacilo len nastavit, ale nasledne som musel naladit kanaly z toho isteho satelitu (Skylink) aj pre ten druhy tuner a nasledne uz to nahravalo OK ;-). Nuz menil som box po cca 6 rokoch a tak som si uz toho vela nepamat ;-).
Pochopil som to spravne - ze uz to nahrava aj z druheho tunera a problem z nahravnim tmy je vyrieseny?
- Skusali ste kolko kanalov to dokaze sucastne nahravat s tych 2 tunerov, ak su kanaly na 2 transporderoch ktore sa prave nahravaju? Napr pri vu ultimo som cital ze to dokaze nahravat aj 4-6 kanalov sucastne.

Ak to uz funguje ide to aj v E2?

Dakujem pekne za odpoved.
Naposledy upravil(a) borco dne 15.říjen 2012 - 18:59, celkem upraveno 2 x.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2

Příspěvek od Flugzeug »

1.2.58 update cez Spark online, prva chyba: nejde priamo navolit kanal 1- pise sluzba neexistuje. prepnut ide len tlacitkami up/down z kabalu 2 alebo cez OK list.. robi to este niekomu?

Youtube je funkcne

Odoslané z GT-I9300 cez Tapatalk 2
Amiko Alien 2 Twin
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

... u mě to samé. Takže když se dívám co a jak, tak krom youtube tam nevidim žádnou změnu :( To jsem si myslel, že když se dlouuuho čekalo na 1.2.56, že se čehosi dočkáme ... a ještě skusim to nahrávání, ale pochybuju, že by se v tom něco změnilo, protože o tom nepíšou ani zmíňku.

Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

O tom uvažuji do budoucna. Musim ale pořídit twin LNB

mejlo

Příspěvek od mejlo »

Flugzeug píše:1.2.58 update cez Spark online, prva chyba: nejde priamo navolit kanal 1- pise sluzba neexistuje. prepnut ide len tlacitkami up/down z kabalu 2 alebo cez OK list.. robi to este niekomu?

Youtube je funkcne

Potvrdzujem.
Amiko Alien 2 (twin)
Flugzeug
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flugzeug »

mejlo píše:
Flugzeug píše:1.2.58 update cez Spark online, prva chyba: nejde priamo navolit kanal 1- pise sluzba neexistuje. prepnut ide len tlacitkami up/down z kabalu 2 alebo cez OK list.. robi to este niekomu?

Youtube je funkcne

Potvrdzujem.
ked sa budem velmi nudit tak to updatnem cez USB a skusim naladit nanovo, ale pochybujem ze sa nieco zmeni...

Amiko Alien 2 Twin
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

Takže tenhle fw se asi moc nepovedl. Chtěl jsem otevřít složku na HDD. Nejdřív to nereagovalo vůbec, pak naskočily složky po stisknutí EXIt najednou naskočily složky a..... zásek. Pomohl jedině reset vypínačem. Po naběhnutí se to teď tváří ok. Tak jsem zvědavej co bude dál... :(

Flugzeug
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flugzeug »

Marek_marek píše:Takže tenhle fw se asi moc nepovedl. Chtěl jsem otevřít složku na HDD. Nejdřív to nereagovalo vůbec, pak naskočily složky po stisknutí EXIt najednou naskočily složky a..... zásek. Pomohl jedině reset vypínačem. Po naběhnutí se to teď tváří ok. Tak jsem zvědavej co bude dál... :(
mne to za 2h od updatu zaseklo celkom 5x
a to som len prepinal kanaly a skusal fake standby a aktualizaciu casu cez internet...

neviem teda, ale ak neratam youtube tak je to asi horsie ako doteraz...

Amiko Alien 2 Twin
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

Taky jsem to chtěl napsat. Nechápu co tam před tim "padem" youtube vylepšovali, protože to stojí za bačkoru. Mám sto chutí skusit z5 1.2.54 a obětovat youtube, ale nevim zda-li to lze....

richie_sk

Příspěvek od richie_sk »

richie_sk píše:
Flugzeug píše:
skus si skontrolovat ci mas spravne nastavene obidva tunery, mne to robilo tiez a problem bol ze som mal DiSEqC spravne nastaveny len pre jeden tuner a ked sa obsadil nahravanim po prepnuti bola tma. resp isli kanaly len z jedneho transpondera...
az ked som to nastavil pre oba spravne, funguje mi nahravanie aspon pri zapnutom STB tak ako ma. je trosku hanbou nemenovaneho predajcu ze takto to posiela ludom ako prednastaveny a predladeny prijimac...

btw. problem s casovacom a planovanym nahravanim by mal riesit novy Spark (otazne je ale ktora verzia)...
Hmm, tak som sa unahlil, utesilo ma, ze sa rozbehla casomiera nahravania (to male info okno v pravo hore informujuce kolko uz prebieha nahravanie), ked sa spustilo nahravanie, ale po niekolkych pokusoch musim konstatovat, ze sa viacero naplanovanych nahravok nenahralo, bud sa nahravka vobec ani nevytvorila alebo sa zobrazila len cierna obrazovka - som rozhodnuty to preinstalovat a dat tam len mcas 1.0.12 a nie cely balik SparkBox_all_emu_plugins_04-07-2012.rar a dam tam rovno 1.2.58 sw (aktualne mam original dodany z boxom, 1.2.45).
Poradi mi prosim niekto, aky je spravny postup pre naladenie Skylink programov a na co si davat pozor pri instalacii? Moj predosly box bol IPBox 400s, SW Neumo, a tam bola funkcionalita na skopirovanie nastaveni jedneho tunera pre tuner druhy. Tu nic take nevidim. Staci pre ten druhy tuner len nastavit spravne Diseq alebo treba naladit stanice pre oba tunery zvlast? Mam stacionarny tanier s troma twin LNB konvertormi (ale nevyznam sa v tom, antenu mi montoval kamarat a uz tomu je viac ako 6 rokov ...).
Osobne nechapem, na co ten box ponuka tolko neodladenych funkcii, ked nezvlada spolahlivo nahravat to, co si clovek naplanuje. Takisto mi chyba moznost urobit si znacku. SW na IPBoxe dokonca urobil znacku v nahravke automaticky, ked clovek zastavil nahravanie a tak sa dalo velmi rychlo vratit k pozeraniu od miesta, kde clovek skoncil (kto ma deti, tak to pozna, nie je jednoduche si pozriet celu nahravku na jeden krat ;-). Aj posuvanie sa v nahravke je dost neohrabane, ale to sa da uz prezit. Uplne som nepochopil, preco zoznam nahravok obsahuje len nazov stanice a nie nazov relacie s EPG, nie je k dispozicii info o relacii z EPG, ...
Niekde som zahliadol informaciu, ze zadny port USB nestiha napajat externy HDD? Ja mam v zadu pripojeny WD 2.5 HDD (na skusku jednu 120GB starinku, co sa doma poflakovala). Moze byt problem v tom, ze ho treba napajat z extreneho zdroja?

Vopred srdecna vdaka za kazdu dobre mienenu radu a kritiku / pripomienku.
mejlo

Příspěvek od mejlo »

Marek_marek píše:Takže tenhle fw se asi moc nepovedl. Chtěl jsem otevřít složku na HDD. Nejdřív to nereagovalo vůbec, pak naskočily složky po stisknutí EXIt najednou naskočily složky a..... zásek. Pomohl jedině reset vypínačem. Po naběhnutí se to teď tváří ok. Tak jsem zvědavej co bude dál... :(
Schvalne som teraz skusil pozret nejake filmy z hdd, vlatne 32GB usb kluc. Ziadny problem ba naopak, zda sa mi ze to reaguje rychlesie ako 54....
Amiko Alien 2 (twin)
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

Taky jedu HDD nějakou 120tku a jedu bez napájení. Jinak ohledně nahrávek mám mcas 1.0.12 a zkoušel jsem i jiný. A při nahrávce z DVB-s a zároveň DVB-t a zároveň sledování DVB-t je nahrávka z DVB-s tma :( Te´d v novym fw jsem to ještě nezkoušel.

Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

"Schvalne som teraz skusil pozret nejake filmy z hdd, vlatne 32GB usb kluc. Ziadny problem ba naopak, zda sa mi ze to reaguje rychlesie ako 54.... "

Možná že to chtělo ještě jeden reset a bude to ok. Nevim teď to nemůžu vyzkoušt, protože nahrávám ženě její oblíbený pořad :D (doufám že se nahraje :) )

Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“