AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
dr.x
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Alien2,DM800,TeVii-S660

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od dr.x »

Pujde dale karta ve Sparku - das to na zeleno a jeste zmacknes cervene OSD a tam ti da na vyber to update E2- az to potvrdis a probehne to , tak pak v tom systemu-tovarni nastaveni -das boot to EnigmaE2, zpet na spark pak prejdes tim stylem ,ze pri vypnuti na zadni strane zmacknes OK, zapnes drzis OK atd. atd,-vse je tu uz napsane
GIGaBLUe Quad HD , 2x 100cm Aluminium, Alien2, DM800hd, TeVii660
perseus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H7S

Příspěvek od perseus »

dr.x píše:
vinov píše:
perseus píše:Prave instalujem HDMU Enigmu 2 podla tohto navodu
1...

No dostanem sa iba po bod 5, v bode 6 mi nevypisuje na prijimaci ale [T TO] a nic sa nedeje neviete mi prosim Vas pomoct ? DAKUJEM

Mas ve sparku updatovany ten dual boot (myslim ze aktualni verze je 1.2.51) pro E2 ? Bylo by dobre kdybys tu nechal vedet jak jsi to vyresil, chystam se taky instalovat enigmu.

--------------

Testoval jsem systemove fonty a nakonec jsem pouzil segoeui.ttf (Segoe UI regular) podle rady zde, vypada totiz nejlip z tech co jsem otestoval (Calibri, Verdana, Lucida Sans Unicode Regular). Jeste chci otestovat Curier, Comic a Consolas fonty.

ty enigmy nahodte pres plugin ve Sparku zapojit - E2Upgrade.s, v sw. 1.2.54 i v tom starsim dualboot ten plugin byl uz implementovany- popis tu uz je dany a pak v systemu u menu sparku - jak je vyrobni nastaveni dejte boot to E2-pozor ,ne drive ,nez vam projde ta instalace -jak jsem psal vyse pres plugin. no a jasne je ze musite mit ty dva ini soubry pro E2 v koreni flesky, co je formatovana na fat32.

No skusal som aj cez plugin a stale mi pise ze nenachadza soft, nechapem preco .... :( som teraz na intraku a sat. je doma cize som sa dalej nepohol .... skusal som 2 kluce kingston a ani na jednom mi to neslo kluce vo windows naformatovane na fat32
Marek_marek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Marek_marek »

Jakou velikost maj ty klíče. Jde o to, že já jsem zkusil tři různý značky 2x 16GB a jednou 8 GB a přijímač mi bere jen tu osmičku :!:
AMIKO Alien 2 Triple Tuner

Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
kofolak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kofolak »

Kolega ma tiez tento stroj a mal rovnaky problem s klucmi. Nakoniec vyhrabal nejaky starucky 2GB a ten mu zobralo.
Flugzeug
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2

Příspěvek od Flugzeug »

mne moj Alien2 berie vetky USB kluce co doma mam, (2GB noname reklama z banky, 8GB Adata, 32GB Corsair Voyager) vsetky som ale pred pouzitim formatoval priamo v prijimaci na FAT32
Amiko Alien 2 Twin
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

No skusal som aj cez plugin a stale mi pise ze nenachadza soft, nechapem preco .... :( som teraz na intraku a sat. je doma cize som sa dalej nepohol .... skusal som 2 kluce kingston a ani na jednom mi to neslo kluce vo windows naformatovane na fat32

dle mne je problem v tom , ze pro update pres plugin musis mit na te flesce jen tyto dva soubory , co jseou potrebne pro flash a to :
1. e2jffs2.img
2. uImage
JEN TYTO DVA SOUBORY V ROOTU KARTY , NESMI TAM BYT ANI ZADNA SLOZKA enigma2, PROSTE NIC KROM TOHO VYSE. samozrejme format USB klice udelat v sat.pristroji:-)

Jen jeste doplnim , prve si otestuj flesnout pres onen plugin overenou ENIGMU , treba PKT V2a, nez tam budes cpat tu V3 update - ktera je nejnovejsi a muze mit vadu v souboru :-( Ja ji netestoval,nebyl cas :-(
Naposledy upravil(a) dr.x dne 10.říjen 2012 - 21:55, celkem upraveno 1 x.
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

Jak vidím,začínáme se rapidně rozrůstat , chtělo by to do SEKCE Download AMIKO dodat podsekci AMIKO Alien2 - POSTUPY - jelikož už mame 27 stranek, tak se muže špatně hledat postup třeba : JAK Updatovat SPARK přes USB Klič (pčes WEB je jasne jak,ale ted je už 1.2.56 neofiko ,ale přes web jeste ne a někdo by rad testoval změny ) , JAK NAHRAT UPGRADE ENIGMA2 PŘES USB, JAK PŘES SPARK PLUGIN, JAK EDITOVAT KANALY v PC.. atd. , JAK NASTAVIT- spustit PLUGIN na dekodovani KARTY SKYLINK ICE ,IRD. ve SPARK , jak v ENIGMA atd. -většina syrovych postupu tu je ,ale trochu to upravit a dat do one sekce, kde to bude rychle pristupne by neškodilo :-)
logan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od logan »

Mne berie 8GB i 16GB kľúče a mám tam veľa rôznych adresárov i súborov. Ak dávaš inštalovať E2 cez E2update plugin, treba vybrať na inštalačnej ceste: storage\c\enigma2 a potom dať červené tlačítko. Flešky mám formátované v PC na Fat32.
dr.x
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dr.x »

Prave at nemusi nic vybirat , tak to da ne do složky enigma2 ,ale primo do korene a tim je to vybrano uz oným pluginem E2upgrade samo- ten se diva prvne primo na ten koren Flash

[size=150]JEŠTĚ DOPLNIM :[/size]Mi to šlo flěšovat i tak , že jsem dal do externi USB čtečky Pmětovou Kartu Micro SD 8GB, nebo menší a na tu jsem nahral do rootu - korene ty dva soubory ,pichl to dozadu do toho USB protu a taky mi toflešlo , takže je divne , že to klukum nebere ty USB flešky , když to pichnu dozadu do přistroje :-(, mi to vzadu veme i 750 GB disk 2,5 bez napajeni WESTERN DIGITAL.
logan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od logan »

O.K. Je len kvôli tomu, že ak mám adresár Enigma2 a v ňom tie dva inštalačné súbory, nevadí že niečo na fleške mám... Mám vzadu pripojený externý 1TB WD disk a všetko inštalujem z predného slotu - zatiaľ bez problemov.
logan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od logan »

Amiko Alien2 ma v podpore na webe už HDMU_1229_E2_spark7162_211_git_4769_nodebug_nolcd_Diff3_ffm_Flash.zip . Môžete skúšať.
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

logan píše:O.K. Je len kvôli tomu, že ak mám adresár Enigma2 a v ňom tie dva inštalačné súbory, nevadí že niečo na fleške mám... Mám vzadu pripojený externý 1TB WD disk a všetko inštalujem z predného slotu - zatiaľ bez problemov.
Ten 1TB disk bude automaticky mit pridelene pismeno 'C:' a pak musis zadat cestu ke klici, protoze automaticky spark vyhledava zrejme jen na C:, ne na D: coz bude pismeno pridelene tomu tvemu klici zasunutemu zepredu.
Pri potizich je nejlepsi za prve formatovat klic prijimacem, pak ho zapichnout do zadniho portu a nemit pripojene zadne jine usb zarizeni.
Zrejme jak uvadis je mozne vsechno mozne :P ale to je spis pro pokrocilejsi uzivatele, kteri maji stroj osahany a vi co delaji.

-------------

dr.x "AMIKO Alien2 - POSTUPY" forum... Americani maji prave takove forum:

http://www.fridgefta.info/forums/forumd ... hp?fid=246

Muze byt uzitecne i neznalym Anglictiny protoze hodne navodu je tam formou videa a z toho se da i bez porozumeni doprovodnych komentaru lecos vykoumat.
Lojza3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: SF8008,Hitube 4K,Alien 2,Humax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lojza3 »

dr.x píše: Jak vidím,začínáme se rapidně rozrůstat , chtělo by to do SEKCE Download AMIKO dodat podsekci AMIKO Alien2 - POSTUPY - jelikož už mame 27 stranek, tak se muže špatně hledat postup třeba : JAK Updatovat SPARK přes USB Klič (pčes WEB je jasne jak,ale ted je už 1.2.56 neofiko ,ale přes web jeste ne a někdo by rad testoval změny ) , JAK NAHRAT UPGRADE ENIGMA2 PŘES USB, JAK PŘES SPARK PLUGIN, JAK EDITOVAT KANALY v PC.. atd. , JAK NASTAVIT- spustit PLUGIN na dekodovani KARTY SKYLINK ICE ,IRD. ve SPARK , jak v ENIGMA atd. -většina syrovych postupu tu je ,ale trochu to upravit a dat do one sekce, kde to bude rychle pristupne by neškodilo :-)
Dobrý nápad - Alien (8900) to má taky na sekce SPARK a ENIGMA 2.
Kdo to založí? :?:
Mira.cz
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mira.cz »

Postupy pro nahrání Enigmy a Sparku jsou stejné jako u jedničky , tak co řešíte?
MULTIFEED 13E - 19,2E- 23,5E-28,2E ----server on ubuntu-13.04-server-i386-Argolis SmarGo SmartReader Plus, přijímač: Vu Zero-OpenPli 4, Vu Zero 4k - Vti ,Axas His 4K Combo-openATV
Flugzeug
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flugzeug »

Mira.cz píše:Postupy pro nahrání Enigmy a Sparku jsou stejné jako u jedničky , tak co řešíte?
ze sa nehanbis takto ludom kazit radost... :D
Amiko Alien 2 Twin
perseus
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od perseus »

Takze konecne som nainstaloval ENIGMU PKT(potreba formatovat usb v satelite ),
pls ako rozbehnem Skylink IRDETO ICE kartu ?
Poprosim vas komplet navod - od linku na plugin, ako ho nainstalovat v Enigme a nastavit (moze byt aj SS sprava ked nechcete tu pisat
DAKUJEM
Naposledy upravil(a) perseus dne 13.říjen 2012 - 1:31, celkem upraveno 4 x.
Flugzeug
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flugzeug »

info z FACEBOOKovej stranky AMIKA: oprava pre youtube na Alienoch by mala vyjst v prvej polovici buduceho tyzdna (predpokladam ze to bude novy spark 1.2.56)
Amiko Alien 2 Twin
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kocurstvo »

dr.x píše: Jak vidím,začínáme se rapidně rozrůstat , chtělo by to do SEKCE Download AMIKO dodat podsekci AMIKO Alien2 - POSTUPY - jelikož už mame 27 stranek, tak se muže špatně hledat postup třeba : JAK Updatovat SPARK přes USB Klič (pčes WEB je jasne jak,ale ted je už 1.2.56 neofiko ,ale přes web jeste ne a někdo by rad testoval změny ) , JAK NAHRAT UPGRADE ENIGMA2 PŘES USB, JAK PŘES SPARK PLUGIN, JAK EDITOVAT KANALY v PC.. atd. , JAK NASTAVIT- spustit PLUGIN na dekodovani KARTY SKYLINK ICE ,IRD. ve SPARK , jak v ENIGMA atd. -většina syrovych postupu tu je ,ale trochu to upravit a dat do one sekce, kde to bude rychle pristupne by neškodilo :-)

Přimlouvám se...
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

MartinNR píše: A co tak prehodit nahravku do MKV s tym ze ponechas povodne datove stopy pre video aj audio. Ak som dobre pochopil, tak potrebujes nahravku zostrihat a aby to spatne prehral Alien... ci?
Na to spominane by mohla byt vhodna najnovsia verzia Avidemux - 2.6. Vraj ma celkom prerobene jadro a co som skusal funguje skvele.
Celkom dobre skusenosti mam este s "h264ts_cutter" a "TSSniper" - na strihanie.
A proc mkv? Me jdou .ts soubory prehravat jak na pocitaci, tak v prijimaci, nechapu proc neco menit, kdyz to neprekoduju aby to zabiralo min mista.

Je smutne kdyz prvne pouzivas program (avidemux 2.6) a nejsi ani nejaky odbornik ani nedelas nic sloziteho a hned v prvnich peti minutach v nem najdes dve pokurvenosti - chtel jsem uriznout konec filmu kde byl presah za film a zjistil jsem ze program ani zaboha neodstrani posledni frame (kterym nahravka konci) kde prave zustal nechutny obrazek z nejakeho inzertniho spotu. A kdyz ho zkusim odstranit tak program zkolabuje, anebo jde do infinite smycky hlaskou chyby a musim ho sestrelit. Evidentne je to program sity horkou jehlou a dovede jen nato tento, vsak vis co.

Uz leta hledam program na vyrezavani komercnich prestavek a presahy na zacatku a konci nahravek, ale vsechny maji nejakou chybu. Bud umi pracovat jen s par mainstreamovymi formaty a ty ktere mam ja to neotevre, nebo se spatne vyhledava misto ktere chces vyriznout, nebo ma jine dalsi potize.

Alien ma nahravky v tech direktorarich a kdyz zmenis soubor nahravky nejakou editaci, uz to nesouhlasi s temi .ifo a dalsimi soubory co jsou spolecne s nahravkou v tom direktorari a Alien odmitne nahravku prehrat. Mozna kdyz se presune mimo ten 'domovsky' direktorar by to mohlo jit, to jeste musim vyzkouset, ale zrejme asi ztratim vselijake info ohledne te nahravky, uplne zbuhdarma tam ty doprovodne soubory asi nejsou.

Jsem zvedavy jaky to bude v E2, v E1 v Ipboxu250S to bylo vselijake, editovana nahravka byla zarazena jinam (do jineho seznamu) nez 'oficialni' nahravky (ty souhlasejici se svym .eit souborem) a programy upravujici ten .eit soubor byly taky na draka. Znechutilo me to tak, ze jsem nakonec nic neupravoval.
kocurstvo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kocurstvo »

ZÁHADA:

Chlapi, prosím vás, poraďte, už jsem z toho mamlas.

Vše ve videu...

http://www.youtube.com/watch?v=w3G1r2SXk00

Co mám jak nastavit?

Díky
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“