AMIKO ALIEN 2
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
- Flugzeug
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Amiko Alien 2
Re: AMIKO ALIEN 2
funguje niekomu fake standby?
neviem totiz ci to blbne len mne alebo je to vseobecny problem.
po zapnuti z fake standby nejde zvuk ani na FTA ani na Skylinku...
Amiko Alien 2 Twin
-
Marek_marek
- Pokročilý

Příspěvek od Marek_marek »
Jinak ještě taková myšlenka. Už před xx lety měly VHS nebo Beta videorekordéry nastavení nahrávání a probudily se ze standby. .....a dneska? Jsme o mnoho mnoho skoků vepředu a? .....neprobudí se
fakt usměvný.
Pokud by byla vznesena námitka, že je možnost nějakého spánkového režimu (nevím nezkoušel jsem) tak proč se automaticky při naprogramování časovače nenastaví. Určitě by to nebyl až takovej problém tohle naprogramovat.
No jsem zvědavej jestli se toho někdy od tvůrců Sparku dočkáme.
Pokud by byla vznesena námitka, že je možnost nějakého spánkového režimu (nevím nezkoušel jsem) tak proč se automaticky při naprogramování časovače nenastaví. Určitě by to nebyl až takovej problém tohle naprogramovat.
No jsem zvědavej jestli se toho někdy od tvůrců Sparku dočkáme.
AMIKO Alien 2 Triple Tuner
Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
Strong SRT DM2100 75° E - 30° W
- Flugzeug
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: Amiko Alien 2
skus si skontrolovat ci mas spravne nastavene obidva tunery, mne to robilo tiez a problem bol ze som mal DiSEqC spravne nastaveny len pre jeden tuner a ked sa obsadil nahravanim po prepnuti bola tma. resp isli kanaly len z jedneho transpondera...kocurstvo píše:Tak to by mě fakt cyp střelil. Pořad mi to nahraje jen když to mám zaplé a ještě přeplé na tom konkrétním pořadu...
Doufám, že to Spark co nejrychleji spraví
az ked som to nastavil pre oba spravne, funguje mi nahravanie aspon pri zapnutom STB tak ako ma. je trosku hanbou nemenovaneho predajcu ze takto to posiela ludom ako prednastaveny a predladeny prijimac...
btw. problem s casovacom a planovanym nahravanim by mal riesit novy Spark (otazne je ale ktora verzia)...
Amiko Alien 2 Twin
- dr.x
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Alien2,DM800,TeVii-S660
mi fake stnb. na sparku 1.2.54 facha dobře , zvuk i obraz bez problemu , zkus tovarko, znova natahnout SW a otestuj po naskenovani jednoho transponderu,možná, že si to pravě nerozumí s nějakým tvým nastavením systemu, tak to nech zatím v základu od vyrobce .Flugzeug píše:funguje niekomu fake standby?
GIGaBLUe Quad HD , 2x 100cm Aluminium, Alien2, DM800hd, TeVii660
Mi fake na 54ce taky jede perfektně. Start do dvou sekund i na HDčku.
Jinak to mám zatím jen na jeden tuner, musím nechat přimontovat druhý kanál. Už mě napadlo, že až to bude na dva tunery, tak to bude nahrávat asi spolehlivěji. Každopádně ať se spark činí a zásobuje nás novými fw!!!
Jinak to mám zatím jen na jeden tuner, musím nechat přimontovat druhý kanál. Už mě napadlo, že až to bude na dva tunery, tak to bude nahrávat asi spolehlivěji. Každopádně ať se spark činí a zásobuje nás novými fw!!!
- dr.x
- Pokročilý

Ve sparku 1.2.56 upravovali funkci timeshiftu,aby byl stabilnejsi jeho chod , proto doslo k prvotnimu zpozdeni vydani fw. urcite tedy laborovali i s nahravanim. Druhe zpozdeni je ted kvuli Youtube pluginu- chteji aby byl uz v 1.2.56 zase funkcni.
Tak se na to chystam ale neumim stahnout ten updated image PKT Nebula V3 s UPDATE SVN 1843 co jsi dal na nej odkaz v download sekci.dr.x píše: Nahrej tam tu 1.2.54 , dále si stahni PKT Enigmu E2 verzi V3 (Polaci si s tim davaji celkem praci )- je to asi nejlepsi E2 mas ji v sekci DOWNLOAD Alien2 - ovsem PIP tam nejde vubec oproti verzi V2 , tam to slo jen na stejnem transponderu ,jinak to sekalo .
Zaregistroval jsme se na foru ala zaboha to nemuzu stahnout a dost dobre nevim proc me to nedovoli (neumim moc nemecky, nevim o co jde), mozna je treba byt nejdriv nejak aktivni na foru nez jde neco stahnout? Stoji ten updated image za tu namahu? Neslo by to dat do downloadu na mistni uloziste? Pak by nebyly tyhle problemy.
----------
Jestli to nekoho bude zajimat, ve sparku 1.2.45 kdyz jsem zapojil do Tuneru2 druhou parabolu namirenou na Astru 19.2, tak z ni nesel do tuneru signal, aspon ve sparku to tak vypadalo a myslel jsem ze je neco s LNB nebo ze je ta parabola nejak hnuta a nemam signal. Ale je to chyba sparku, hlasi ze pouze Tuner1 ma signal z 19.2 ale na tom prvnim tuneru mam parabolu Astru 23.5 Nevedel jsem co si o tom mam myslet, tak jsem zkusil nacist setting Astry 19.2 z toho tuneru1 a ono to naslo plno kanalu ale ty jsem neulozil abych si neprepsal ty z Astry 23.5 Pak jsem zkusil pro Astru 19.2 znovu zvolit v nastaveni tuner2 a najednou jsem mel signal, nacetl stanice a uz to slape jak ma. Mozna pozdejsi image 1.2.54 uz ma tenhle bug opraveny? Kazdopadne se muze nekomu hodit tohle vedet.
Ja si doted hraju s tim image se kterym jsem to koupil abych si to osahal nez nahraju tu image 1.2.54
---
Taky jsem zjistil ze nahravku z timeshiftu lze ziskat vypnutim boxu kolibkou vzadu, takze spark nema cas obsah timeshiftu vymazat (jak to dela kdyz se prepne nekam jinam a timeshift zacne nahravat znovu. Ten timeshift ma koncovku .trp (ale da se zmenit na .ts a prehrat v pocitaci ale ma to zrejme nejake nedostatky - jako ze prehravac nezacne prehravat, je treba tu nahravku trochu posunout aby zacala bezet, ale pak hraje normalne.
-
kubik1977
Re: Amiko alien shd 8900
Příspěvek od kubik1977 »
ako dlho ti nabieha pise ti boot?viper18 píše:ludia ked mi pomali nabehuje satak moze to byt softom dlho nacitava kartu aky soft mam dat aby siel ako ma
ak ano daj si MENU-ROZNE NASTAVENIA-STANBY REZIM-FALSE
- dr.x
- Pokročilý

vinov píše:Tak se na to chystam ale neumim stahnout ten updated image PKT Nebula V3 s UPDATE SVN 1843 co jsi dal na nej odkaz v download sekci.dr.x píše: Nahrej tam tu 1.2.54 , dále si stahni PKT Enigmu E2 verzi V3 (Polaci si s tim davaji celkem praci )- je to asi nejlepsi E2 mas ji v sekci DOWNLOAD Alien2 - ovsem PIP tam nejde vubec oproti verzi V2 , tam to slo jen na stejnem transponderu ,jinak to sekalo .
http://uloz.to/x3FGudM/gm7162-git-4463- ... 211-tar-gz
- logan
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Zgemma H7S
Ale pozor! Fake stanby= skoro zapnutý STB!!! Rozdiel spotreby len 3W. V prevádzke som nameral 18W, fake stanby 15W a true stanby 3W = spotreba displeja...
- dr.x
- Pokročilý

Zvysena spotreba je prevazne tou zaplou sitovkou(pripojeným LAN kabelem) vzadu vpravo- ve faKE JE TAM TEPLO , JAKO BY BYL ZAPLÝ PŘISTROJ, chtelo by to promerit jen s USB WIFI donglem,nebo s vubec nezapojeným kabelem LAN do sitovky - protoze ta sitovka hreje a sviti jak vsteklá:-( - take by bylo zajimeve provest toto mereni v nejake ENIGME 
Diky moc dr.x, uz to stahuju. 
Jinak kdyz bys dal do stavajici paraboly Twin LNB, muzes svest jeho druhy vystup do druheho tuneru. To je levnejsi a nejmin narocne na vsechno (jako ze nemusis montovat celou parabolu a smerovat ji atd), kdyz by sis chtel obstarat neco na pichnuti do toho druheho tuneru a aby to bylo zaroven nejak pokud mozno vic uzitecne (co se moznosti nahravani tyka)
---------
Zajimalo by me jestli existuje nejaky program na editaci .ts nahravek ze sparku, popripade z enigmy, ktery by zaroven dokazal zachovat spravnou informaci v .ifo, nebo v .eit souborech, aby se pak dala upravena nahravka .ts zase prehravat ve sparku, popripade v enigme.
Zkousel jsem tenhle program ale ten nechce nahravky ze sparku ani otevrit pro editaci (ale to muze byt tim, ze nemam instalovany mpeg2 kodek) ale dokaze nahravku technicky vycistit a ulozit ji vycistenou na disk, ale pak Alien ve sparku tu nahravku neumi prehrat, Alien neni na seznamu kompatibilnich prijimacu toho programu, tak asi proto, snad se to casem zmeni? Mozna ale funguje s nahravkami v enigme? Jeste ji nemam instalovanou, tak nevim. Treba se tu nekomu bude hodit.
Kdyz mas jen jednu parabolu tak zkus jestli pomuze kdyz premostis tunery - spoj vystup z prvniho se vstupem druheho a v nastaveni je nekde polozka kde se tohle spojeni tuneru povoli (aby si toho byl system vedom).kocurstvo: jinak to mám zatím jen na jeden tuner, musím nechat přimontovat druhý kanál. Už mě napadlo, že až to bude na dva tunery, tak to bude nahrávat asi spolehlivěji.
Jinak kdyz bys dal do stavajici paraboly Twin LNB, muzes svest jeho druhy vystup do druheho tuneru. To je levnejsi a nejmin narocne na vsechno (jako ze nemusis montovat celou parabolu a smerovat ji atd), kdyz by sis chtel obstarat neco na pichnuti do toho druheho tuneru a aby to bylo zaroven nejak pokud mozno vic uzitecne (co se moznosti nahravani tyka)
---------
Zajimalo by me jestli existuje nejaky program na editaci .ts nahravek ze sparku, popripade z enigmy, ktery by zaroven dokazal zachovat spravnou informaci v .ifo, nebo v .eit souborech, aby se pak dala upravena nahravka .ts zase prehravat ve sparku, popripade v enigme.
Zkousel jsem tenhle program
Kód: Vybrat vše
http://fcportables.blogspot.cz/2012/05/portable-cypheros-ts-doctor-1222.htmlRe: AMIKO ALIEN 2
A co tak prehodit nahravku do MKV s tym ze ponechas povodne datove stopy pre video aj audio. Ak som dobre pochopil, tak potrebujes nahravku zostrihat a aby to spatne prehral Alien... ci?vinov píše: Zajimalo by me jestli existuje nejaky program na editaci .ts nahravek ze sparku, popripade z enigmy, ktery by zaroven dokazal zachovat spravnou informaci v .ifo, nebo v .eit souborech, aby se pak dala upravena nahravka .ts zase prehravat ve sparku, popripade v enigme.
Na to spominane by mohla byt vhodna najnovsia verzia Avidemux - 2.6. Vraj ma celkom prerobene jadro a co som skusal funguje skvele. Pre video aj audio nastavis "Copy", vystrihnes co nepotrebujes a das ulozit do kontajnera MKV. A kedze sa neprekodovava, tak je to hodne rychle.
Celkom dobre skusenosti mam este s "h264ts_cutter" a "TSSniper" - na strihanie.
VU+ Solo 2 - BH 2.x img + E-85 multifocus - 0.8W/13E/19.2E/23.5E ... AB Cryptobox 550HD ...
Prosím o radu.Mám toroidnú antenu zo 7 lnb.Sú z nej zvedené 2 kable ktoré boli predtým vo vantage 8000.Teraz som kúpil amiko alien 2 triple ale jeden z tých kablov som pretiahol do spalne žene do toho vantage.Otázka,dá sa tam dať nejaký rozbočovač aby som mohol na amiku používať 2 tunery?V satelitoch sa moc nevyznám a chcem sa ešte spítať čo všetko treba odfajknuť v v nastaveniach pripojiť aby som nenarobil viac škody ako osohu.Mám tam soft 1,2,54 a kartu skylink irdeto next.Tá zatial ide.Chcel by som vyskúšať to nahrávanie.Sat mam prepojený internetom.Predtým to zapájal odborník pod ktorým sa asy prepadla zem.Díky.
Panasonic TX-42V10E Amiko alien2triple toroid90 19,2e 23,5e 13e 9e 4,8e 0,8/0,1w 28,2e
perseus píše:Prave instalujem HDMU Enigmu 2 podla tohto navodu
1...
No dostanem sa iba po bod 5, v bode 6 mi nevypisuje na prijimaci ale [T TO] a nic sa nedeje neviete mi prosim Vas pomoct ? DAKUJEM
Mas ve sparku updatovany ten dual boot (myslim ze aktualni verze je 1.2.51) pro E2 ? Bylo by dobre kdybys tu nechal vedet jak jsi to vyresil, chystam se taky instalovat enigmu.
Nasel jsem taky tohle upozorneni:
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=41348
UPOZORNENIE:
Ak sa v priebehu inštalácie zobrazí“7 70“tak treba použiť iný /kompatibilný/ USB kľúč alebo ho skúsiť naformátovať formátom FAT!!! Vždy formátovať USB úplným formátom ,nie rýchlim zamedzíte tak prípadným komplikáciam!!!
Muzes taky zkusit pripojit klic do prijimace a naformatovat klic na FAT32 uvnitr nastaveni HDD pro lepsi kompatibilitu a kdyz to ani pak nebude fungovat, zkusil bych asi jiny klic
--------------
Testoval jsem fonty a nakonec jsem pouzil segoeui.ttf (Segoe UI regular) podle rady zde, vypada nejlip z tech co jsem otestoval (Calibri, Verdana, Lucida Sans Unicode Regular), menu jsou ted pekne citelne. Jeste chci otestovat Curier, Comic a Consolas fonty.
Naposledy upravil(a) vinov dne 09.říjen 2012 - 23:02, celkem upraveno 1 x.
- dr.x
- Pokročilý

vinov píše:perseus píše:Prave instalujem HDMU Enigmu 2 podla tohto navodu
1...
No dostanem sa iba po bod 5, v bode 6 mi nevypisuje na prijimaci ale [T TO] a nic sa nedeje neviete mi prosim Vas pomoct ? DAKUJEM
Mas ve sparku updatovany ten dual boot (myslim ze aktualni verze je 1.2.51) pro E2 ? Bylo by dobre kdybys tu nechal vedet jak jsi to vyresil, chystam se taky instalovat enigmu.
--------------
Testoval jsem systemove fonty a nakonec jsem pouzil segoeui.ttf (Segoe UI regular) podle rady zde, vypada totiz nejlip z tech co jsem otestoval (Calibri, Verdana, Lucida Sans Unicode Regular). Jeste chci otestovat Curier, Comic a Consolas fonty.
ty enigmy nahodte pres plugin ve Sparku zapojit - E2Upgrade.s, v sw. 1.2.54 i v tom starsim dualboot ten plugin byl uz implementovany- popis tu uz je dany a pak v systemu u menu sparku - jak je vyrobni nastaveni dejte boot to E2-pozor ,ne drive ,nez vam projde ta instalace -jak jsem psal vyse pres plugin. no a jasne je ze musite mit ty dva ini soubry pro E2 v koreni flesky, co je formatovana na fat32.
Naposledy upravil(a) dr.x dne 09.říjen 2012 - 20:12, celkem upraveno 1 x.
- dr.x
- Pokročilý

Pokud mas dva vyvody a jeden jsi pouzil - muzes dle mne jen ten druhy drat pripojit na první Tuner DVB-S2 LNB-IN a z tohoto tuneru pres vyvod LOOP Out dole vyvest dalsi drat do Tuneru2 DVB-S2 jak je LNB IN - v menu instalace nactes programy u tuneru1 a u tuneru2 das v menu LOOP Trough a tim pripojeni k Tuneru1oso píše:Prosím o radu.Mám toroidnú antenu zo 7 lnb.Sú z nej zvedené 2 kable ktoré boli predtým vo vantage 8000.Teraz som kúpil amiko alien 2 triple ale jeden z tých kablov som pretiahol do spalne žene do toho vantage.Otázka,dá sa tam dať nejaký rozbočovač aby som mohol na amiku používať 2 tunery?V satelitoch sa moc nevyznám a chcem sa ešte spítať čo všetko treba odfajknuť v v nastaveniach pripojiť aby som nenarobil viac škody ako osohu.Mám tam soft 1,2,54 a kartu skylink irdeto next.Tá zatial ide.Chcel by som vyskúšať to nahrávanie.Sat mam prepojený internetom.Predtým to zapájal odborník pod ktorým sa asy prepadla zem.Díky.
Díky za radu .Ešte sa chcem spýtať že ked vysvietim v nastaveniach (pripojiť) na zeleno tu enigmu či my pojde karta dalej?či niečo nepohnojím?
Panasonic TX-42V10E Amiko alien2triple toroid90 19,2e 23,5e 13e 9e 4,8e 0,8/0,1w 28,2e
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51