Optibox Aligator/Panthera FW
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
-
PC1
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K
Re: Optibox Aligator/Panthera FW
Tak jsem to asi zakřikl. Teď mě to několikrát cuklo obrazem nehezky. Tak nevím.... Asi 20.04 byla nestabilnější. Už jsem z toho zoufalý.
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
- dydaj1
- Odborník

- satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
PC1 píše:Tak jsem to asi zakřikl. Teď mě to několikrát cuklo obrazem nehezky. Tak nevím.... Asi 20.04 byla nestabilnější. Už jsem z toho zoufalý.
Tak ti treba lebo len čakáš a neskúšaš „však čo ja si to nedoj... nech skúšajú iný“ a teraz postupne tam vkladaj FW od 04. až 72. Prajem pekný deň.
Ja teda neviem ale nemal som pred 20.72 žiadny iný fw. ale mne šlape všetko ako má. Hned ako som to vybalil tam bola tuším 20.64 ale hned som tam dal 20.72 a urobil vlastný setting. Používam tam cez newcamd 3 servery. UPC, SKY UK, a lokálne Skylink. Ale ešte som nevidel ani jeden zásek ani nič podobné. Len mi vadí že tam nie je informačná čiarka kolko už uplynulo z práve pozeraného programu ako na Arive 200HD. Musím skontrolovať aktuálny čas a čas od kedy dokedy to ide.
VU+ UNO4K - VTI 13, VU+ Zero - VTI image 11.0-2x, AB Cryptobox 652HD, AB IPbox Prismcube Ruby-official FW 2.0.6, Golden Media Multibox, Pinnacle PCTV Sat Pro PCI, Digi CAM modul, Skylink ICE
- dydaj1
- Odborník

Pokiaľ si na serveroch tak to ide bez problémov ale on je tuším na karte...zburo píše:Ja teda neviem ale nemal som pred 20.72 žiadny iný fw. ale mne šlape všetko ako má. Hned ako som to vybalil tam bola tuším 20.64 ale hned som tam dal 20.72 a urobil vlastný setting. Používam tam cez newcamd 3 servery. UPC, SKY UK, a lokálne Skylink. Ale ešte som nevidel ani jeden zásek ani nič podobné. Len mi vadí že tam nie je informačná čiarka kolko už uplynulo z práve pozeraného programu ako na Arive 200HD. Musím skontrolovať aktuálny čas a čas od kedy dokedy to ide.
informačná čiarka to tu nie je len tl. i stlač 2x alebo „EPG“
Musíš mít zapnuto MediaHighway EPG.(je to v menu)mufak76 píše:Tak jsem podle Zapa zkusil nahodit 20.72 tak uvidimeAle mam ted problem, ze kdyz naprogramuji nahravani z EPG, tak se mi pristroj ani nezapne v casu nahravky, ale kdyz to naprogramuji rucne, tak se zapne a nahrava jak ma na USB Flash. Ma nekdo s tim zkusenosti?
- mufak76
- Pokročilý

- satelitni prijimac: Optibox Anaconda
diky zabralo toZapa píše:Musíš mít zapnuto MediaHighway EPG.(je to v menu)mufak76 píše:Tak jsem podle Zapa zkusil nahodit 20.72 tak uvidimeAle mam ted problem, ze kdyz naprogramuji nahravani z EPG, tak se mi pristroj ani nezapne v casu nahravky, ale kdyz to naprogramuji rucne, tak se zapne a nahrava jak ma na USB Flash. Ma nekdo s tim zkusenosti?
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
Dobre ranko vsetkym ,, Prosim o radu,, ako mam rozbehat mgcamd na Optiboxe Aligator,, mam tam posl, fw aj tak sem tam blbne ten zvuk,,, a nahodil som, no neviem ci posledny je Softcam 0503
Mozno bola zmena treba aktualizovat.....
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Byla změna.Jede na Softcam_0703.http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=13&t=6763rakill píše:funguje niekomu bulsat so softcamom z 5,3,od zapu?díky za odpoved.
-
PC1
- Pokročilý

dydaj1 píše:PC1 píše:Tak jsem to asi zakřikl. Teď mě to několikrát cuklo obrazem nehezky. Tak nevím.... Asi 20.04 byla nestabilnější. Už jsem z toho zoufalý.
Tak ti treba lebo len čakáš a neskúšaš „však čo ja si to nedoj... nech skúšajú iný“ a teraz postupne tam vkladaj FW od 04. až 72. Prajem pekný deň.
Tak pozor zkoušel jsem řadu softu od 20.04 nahoru a vždy se k 20.04 pokorně vrátil. Takže ne že bych čekal co druzí. A dvakrát jsem se slušně napálil. Staré softy jsem nahrával skoro okamžitě.
- dydaj1
- Odborník

Mam tu možnosť porovnať aligatorov jeden ma novy zdroj a druhy prvotný (dal som tu foto) z novým zdrojom mi to šľape bezproblémovo aj HDD napájané USB-čkom, kdeš to pôvodný starší prijímač mi to sem tam sekne ale nie je to už také strašné, sú to len sekundičky ale HDD ani len neroztoč. Tak dá sa len usúdiť že ma zdroj na to vplyv.PC1 píše:dydaj1 píše:PC1 píše:Tak jsem to asi zakřikl. Teď mě to několikrát cuklo obrazem nehezky. Tak nevím.... Asi 20.04 byla nestabilnější. Už jsem z toho zoufalý.
Tak pozor zkoušel jsem řadu softu od 20.04 nahoru a vždy se k 20.04 pokorně vrátil. Takže ne že bych čekal co druzí. A dvakrát jsem se slušně napálil. Staré softy jsem nahrával skoro okamžitě.
Návrat je naprosto bezproblémový na jakékoli FW pokud máš udělanou konpletní zálohu přez telnet. Nebo alespo zálohu is_ch.db, is_sat.db, is_tp.db.Je to tu už mnohokrát napsáno.Pascal32 píše:No parada, nahodl som est ray novz FW do alifatora ,, a uy mi nedovoli navrat na starsiu veryiu,, novablbne rovnako.
Já si myslím že to je pouze softem.( špatný dopočet snímků, v závislosti na datovém toku,který se dokonce projevuje i na mnoha volných SD programech v vyšším datovým tokem) a i při sdílení s vysokým datovým tokem,což Skylik,nebo UPC naštěstí nemá.Tak pozor zkoušel jsem řadu softu od 20.04 nahoru a vždy se k 20.04 pokorně vrátil. Takže ne že bych čekal co druzí. A dvakrát jsem se slušně napálil. Staré softy jsem nahrával skoro okamžitě.
Mam tu možnosť porovnať aligatorov jeden ma novy zdroj a druhy prvotný (dal som tu foto) z novým zdrojom mi to šľape bezproblémovo aj HDD napájané USB-čkom, kdeš to pôvodný starší prijímač mi to sem tam sekne ale nie je to už také strašné, sú to len sekundičky ale HDD ani len neroztoč. Tak dá sa len usúdiť že ma zdroj na to vplyv.
Pokud by bylo opravdu jen ve zdroji ,tak proč sdílení na 20.72 je obraz OK? ( zatížení je na sdílení větší než kartou)Je to úplně naopak. S kartou obraz někdy není plynulý ani na SD programech na FW 20.72 a při sdílení je OK. Na FW 20.04 je to naprosto bez problému i s kartou..Já mám i na FW 20.72 obraz naprosto OK. (použil jsem Aligátora na sdílení)ale některé volné programy na různých na sat. úplně OK na tomto softu opravdu nejsou. Můj názor je že všechny vyšší softy jsou kromě sdílení horší než FW 20.04. Tvůrci FW se e snaží odstranit oprávněně kritizované problémy sdílení CCcam,ale uni čtečku neřeší. Bohužel však v FW udělali také mnoho chyb, které na FW 20.04 nejsou. Jako např. CW.ECM píše úplné nesmysly,nedá se uložit šířka pásma při jemném ladění, mírné zhoršení kvality záznamu AC3 zvukové stopy,nedokáže najít a uložit TP s nízkou SR, výpadky HDMI a pokud není udělána kompletní záloha,tak je návrat na nižší FW problém. Konečně opět po více jak půl roce byla do 20.72 přidána podpora EMU Viaccess 1, (od FW 20.04 )které zvládl každý box již před několika lety. Pokud nemá někdo možnost sdílení a používá kartu tak FW 20.04 je asi zatím nejlepší řešení pro tento box.
(ale i sdílení na FW 20.04 NEWCAMD je naprosto bezproblémové a pouze přepínání programů je o trochu pomalejší než na FW20.72)
-
PC1
- Pokročilý

Zapa píše:Já si myslím že to je pouze softem.( špatný dopočet snímků, v závislosti na datovém toku,který se dokonce projevuje i na mnoha volných SD programech v vyšším datovým tokem) a i při sdílení s vysokým datovým tokem,což Skylik,nebo UPC naštěstí nemá.Tak pozor zkoušel jsem řadu softu od 20.04 nahoru a vždy se k 20.04 pokorně vrátil. Takže ne že bych čekal co druzí. A dvakrát jsem se slušně napálil. Staré softy jsem nahrával skoro okamžitě.
Mam tu možnosť porovnať aligatorov jeden ma novy zdroj a druhy prvotný (dal som tu foto) z novým zdrojom mi to šľape bezproblémovo aj HDD napájané USB-čkom, kdeš to pôvodný starší prijímač mi to sem tam sekne ale nie je to už také strašné, sú to len sekundičky ale HDD ani len neroztoč. Tak dá sa len usúdiť že ma zdroj na to vplyv.
Pokud by bylo opravdu jen ve zdroji ,tak proč sdílení na 20.72 je obraz OK? ( zatížení je na sdílení větší než kartou)Je to úplně naopak. S kartou obraz někdy není plynulý ani na SD programech na FW 20.72 a při sdílení je OK. Na FW 20.04 je to naprosto bez problému i s kartou..Já mám i na FW 20.72 obraz naprosto OK. (použil jsem Aligátora na sdílení)ale některé volné programy na různých na sat. úplně OK na tomto softu opravdu nejsou. Můj názor je že všechny vyšší softy jsou kromě sdílení horší než FW 20.04. Tvůrci FW se e snaží odstranit oprávněně kritizované problémy sdílení CCcam,ale uni čtečku neřeší. Bohužel však v FW udělali také mnoho chyb, které na FW 20.04 nejsou. Jako např. CW.ECM píše úplné nesmysly,nedá se uložit šířka pásma při jemném ladění, mírné zhoršení kvality záznamu AC3 zvukové stopy,nedokáže najít a uložit TP s nízkou SR, výpadky HDMI a pokud není udělána kompletní záloha,tak je návrat na nižší FW problém. Konečně opět po více jak půl roce byla do 20.72 přidána podpora EMU Viaccess 1, (od FW 20.04 )které zvládl každý box již před několika lety. Pokud nemá někdo možnost sdílení a používá kartu tak FW 20.04 je asi zatím nejlepší řešení pro tento box.
(ale i sdílení na FW 20.04 NEWCAMD je naprosto bezproblémové a pouze přepínání programů je o trochu pomalejší než na FW20.72)
Děkuji za tenhle názor. Budu se také vracet na 20.04. Zalohu na něj mám a obraz i zvuk byl fajn. Každý novější soft co jsem testoval měl nějaký problém. Večer Zprávy na TV NOVA HD a záseky otřesné.
To je pekne ze my zakaznici sa snazime na nieco prist,ale co na to pan podnikatel -dovozca,predajca???
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
- dydaj1
- Odborník

Muším trošku apelovať na tvoj názor ZAPA. Ano máš pravdu čo sa tyká softvéru ale jedno si musíme uvedomiť že softvér bez hardwaru nemôže existovať a naopak, pokiaľ je niekde v hardwari chyba ako môže pracovať soft. spravne? Keby som si nespravil par technických meraní a neporovnal medzi starým a novým zdrojom pri ktorom so narazil na odchýlky výkonu a stability napájania matičnej dosky aj USB. Myslíš že prečo pozmenili a upravili zdroj ktorý sa im aj tak prehrieva, po technickej stránke nemajú to doriešene. Dnešná doba je o čom len kvantita a žiadna kvalita.
Samozřejmě že chyba může být i v kostrukci HV,ale potom tam mohou dělat jen takový soft, který ten box zvládne a nebude jim na mnoha volných programech
obraz poskakovat a box přežije alespoń do konce záruční doby.
Jinak mohou v záruční době měnit všechny boxy.
Nejednoduší způzob je porovnat box ze starým zdrojem a novým zdrojem
na originální FW 20.72 ze stránek Optiboxu.
Pokud by to na tomto originálním softu na některých volných programech dělalo
ty samé problémy jako dělá FW 20.72_x, tak všichni kteří mají box ze starým zdrojem,nebo jim brzy končí záruční doba a chtěli by nový,tak by si ho mohli vyreklamovat za nový.
ty samé problémy jako dělá FW 20.72_x, tak všichni kteří mají box ze starým zdrojem,nebo jim brzy končí záruční doba a chtěli by nový,tak by si ho mohli vyreklamovat za nový.
-
PC1
- Pokročilý

Zapa píše:Samozřejmě že chyba může být i v kostrukci HV,ale potom tam mohou dělat jen takový soft, který ten box zvládne a nebude jim na mnoha volných programech
To bych chtěl vidět jak někdo uzná, že mám starší zdroj a vymění mě to. Řeknou, že používám neoriginální soft a je vymalováno. Ale je pravda, že i když je box vypnutý tak je teplý. Kolik to bere ve vypnutém (pohotovostním) režimu? Jinak 20.04 jsem tam dal zpět a jede jak hodinky. proč každý další nový dělal problémy? Zdroj, nebo soft?
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51