Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od liquere »

Na com konkretne ?
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: dreambox 500 HD

Příspěvek od peterv »

Nechapem,ako to treba spravit s tymi pidmi. Ked pretukam,tak ulozit sa nedaju,lebo su take iste, ked zmenim nejaku jednu cislicu a ulozim ,po prepnuti na iny kanal a spat tie pidy su tie iste,ako predtym a vypadky zvuku tiez.Takze naozaj mam v tom hokeja neviem,ako to spravit
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

No asi to nebude ještě to pravé ořechové ,jeden výpadek jsem zaregistroval i po zadání pidu do paměti,ale jen na sloven.programech/markíza/,dvb-t -polské i české zatím bez výpadku,někdo tu psal o správném nahravání SW -??? V NOCI BUDU OVĚŘOVAT !!!
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Světe div se,nezaznamenal jsem žádný výpadek,byť sem čuměl celou noc!!! 8)
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Pokiaľ sú problémy v sk-cz programami jestvuje pripojenie DVBT ostatne programy sú bez problémov...
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

kontakt.spy píše:Světe div se,nezaznamenal jsem žádný výpadek,byť sem čuměl celou noc!!! 8)
Tak prosím tě dej stručný návod. Co a jak jsi udělal jinak. Je to v tom továrním nastavení po instalaci FW?
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

mzahalka píše:
kontakt.spy píše:Světe div se,nezaznamenal jsem žádný výpadek,byť sem čuměl celou noc!!! 8)
Tak prosím tě dej stručný návod. Co a jak jsi udělal jinak. Je to v tom továrním nastavení po instalaci FW?
a čo tak vložiť si oscam je to tu o tom popisane
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

peterv píše:Nechapem,ako to treba spravit s tymi pidmi. Ked pretukam,tak ulozit sa nedaju,lebo su take iste, ked zmenim nejaku jednu cislicu a ulozim ,po prepnuti na iny kanal a spat tie pidy su tie iste,ako predtym a vypadky zvuku tiez.Takze naozaj mam v tom hokeja neviem,ako to spravit
Taky nechápu proč se má ukládat PID.Audio PID se změní a uloží při změně zvukové stopy na konkrétním programu tlačítko AV+ Audio a vybrat zvukovou stopu.(ne auto) Po tomto nastavení výpadky zvuku nemám žádné ani s kartou Skylink HD ani při sdílení . Na sw 20.67 jsem také žádný výpadek zvuku nezaznamenal.Záznam na chyby na sw 20.67 u různých zvukových stop jsem zatím netestoval.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Zapa píše:
peterv píše:Nechapem,ako to treba spravit s tymi pidmi. Ked pretukam,tak ulozit sa nedaju,lebo su take iste, ked zmenim nejaku jednu cislicu a ulozim ,po prepnuti na iny kanal a spat tie pidy su tie iste,ako predtym a vypadky zvuku tiez.Takze naozaj mam v tom hokeja neviem,ako to spravit
Taky nechápu proč se má ukládat PID.Audio PID se změní a uloží při změně zvukové stopy na konkrétním programu tlačítko AV+ Audio a vybrat zvukovou stopu.(ne auto) Po tomto nastavení výpadky zvuku nemám žádné ani s kartou Skylink HD ani při sdílení . Na sw 20.67 jsem také žádný výpadek zvuku nezaznamenal.Záznam na chyby na sw 20.67 u různých zvukových stop jsem zatím netestoval.

ani ja ide to zatiaľ bez problémov a pokiaľ to sa ťažko chápe tak tomu sa ťažko dá pochopiť
Naposledy upravil(a) dydaj1 dne 06.únor 2011 - 15:43, celkem upraveno 1 x.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Výpadky zvuku potom musí být v závislosti na nezměněných souborech v boxu,které nezmění ani nový soft ani tovární nastavení.Jiné vysvětlení nemám.
V tom případě by ale musela pomoci záloha od někoho kdo výpadky zvuku nemá.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ja som nahral posledny soft aj cez menu aj cez tlacitko exit a vypnuti podla toho klasickeho navodu a raz mi to zablblo na Markize inde to chodi zatial.Neviem v com je tato stanica ina ako ostatne ale vacsinou to vypadne na nej.To je uz chore.Nastastie to co pozeram tam nie je problem zo zvukom.Uz idem zjeba..t niekoho na madarskom fore,mam dojem,ze to obcas cita niekto kto ma kontakt na niekoho z tvorcov softu ale na 100% to neviem len tusim. ](*,)
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Postupoval jsem klasicky,na fleš - 20.67/starý20.62/,nahrál bez zalohy,tovární nas.,znovu celý seting dvb-t i s,tady mi to na slov.programech pár krát vypadlo,tak sem najel na pidy všech cs+sl stanic a postupně uložil,od te doby je klid,ještě jsem nesledoval poláky v dvb-t-taky výpadky,o postupu budu informovat !
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Este ma napadlo,nemam teraz moznost vyskusat,ten zvuk blbne pri vsetkych vystupoch(scart,hdmi,cinch)alebo nie?
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

No už mi to taky hlava nebere,za přibližně 3h sledování 2x výpadek zvuku,ale v dvb-t ze Skrzyczneho by se to dalo přisoudit i dalk.příjmu,tzn.zatím neřeším,HDMI 1.3-nic jiného jsem nikdy zapojeno neměl,velmi mě potěšilo txt na slov.programech neb manželka už nemamře !
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: dreambox 500 HD

Příspěvek od peterv »

Nazdar chlapi. Mohol by niekto napisat,ako vlozit transponder na nejakej druzici?Jedna sa mi hlavne o trasponder na 4E (JSC HD), ktory nemam v pamati potrebujem ho vlozit.Viem ,ze v rozsirenom ladeni je opcia upravit transponder, ale ja potrebujem vlozit v norme DVB-S2 a nic take sa mi zatial nepodarilo.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Mozes to aj manualne pridat pri rozsirenom hladani ale ked pustis blind scan tak ti to doplni vsetky aktualne TP len to dlhsie trva....
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Mozes to aj manualne pridat pri rozsirenom hladani ale ked pustis blind scan tak ti to doplni vsetky aktualne TP len to dlhsie trva....
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

peterv píše:Nazdar chlapi. Mohol by niekto napisat,ako vlozit transponder na nejakej druzici?Jedna sa mi hlavne o trasponder na 4E (JSC HD), ktory nemam v pamati potrebujem ho vlozit.Viem ,ze v rozsirenom ladeni je opcia upravit transponder, ale ja potrebujem vlozit v norme DVB-S2 a nic take sa mi zatial nepodarilo.
Dej nový TP frekvence 11659 SR 27500, polarizace V a dej vyhledat.
Normu DVB-S2 si to najde a uloží samo.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

Včera jsem hledal nového itala na 23.5 a nenašel ho ani blind,tak jsem zadal ručně a načetl se i TP-s normou to nemá nic-auto.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

liquere píše:Ja som nahral posledny soft aj cez menu aj cez tlacitko exit a vypnuti podla toho klasickeho navodu a raz mi to zablblo na Markize inde to chodi zatial.Neviem v com je tato stanica ina ako ostatne ale vacsinou to vypadne na nej.To je uz chore.Nastastie to co pozeram tam nie je problem zo zvukom.Uz idem zjeba..t niekoho na madarskom fore,mam dojem,ze to obcas cita niekto kto ma kontakt na niekoho z tvorcov softu ale na 100% to neviem len tusim. ](*,)
Schválně jsem o víkendu asi pět hodin nepřetržitě sledoval Markizu a výpadek zvuku nebyl žádný.(první zvuková stopa,) Box mám propojený pouze HDMI na TV a optikou na AV receiver. Jiné propojení jsem nezkoušel. Nastavení související se zvukem: ovládání hlasitosti všechny kanály, S/PDIF encoded.
I na FW 20.67 se neuloží šířka pásma při jemném ladění, tlačítko na dálkovém ovládání s nápisem PAUSE nezmrazí obraz a C.W ECM Information vypisuje úplné nesmysly (přitom sdílení v NEWCAMD i CCCAMD je OK).
Výpadek zvuku na FW 20,67 jsem nepostřehl na žádném programu.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“