7110 pri prepnuti na HD okamžite reštart

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
Odpovědět
gsxr1100
satelitni prijimac: Cryptobox 150, IPbox 400S

7110 pri prepnuti na HD okamžite reštart

Příspěvek od gsxr1100 »

Ahoj

Kamarat mi priniesol dvoj-rocny HDbox 7110. Dva roky slapal na E2 bez najmensich problemov. Kamarat mi to priniesol s tym, ze po urcitej dobe, radovo desiatky minut, box vytuhne. Aj na E2, aj na origo softe.

E2 som zatial odlozit a skusil som nahrat zopar najnovsich origo firmware. Box som povymazaval, znova naskenoval programy, skusal som oscam, mcas, aj zdielanie a teraz sa sprava tak, ze na SD programoch normalne ide, ale akonahle prepnem na HD program, okamzite nastane restart. Box sa potom tvari, ze akoze ide, ale na vystupe HDMI nie je ziadny signal a ani na ping neodpoveda. Treba mu dat este jeden restart a potom nabehne. Ale treba rychlo prepnut na SD program, inak okamzite znovu skape.

Podla mojho laickeho usudku by mohol byt problem s napajanim. Mozu byt vyschnute nejake kondiky? Alebo box odisiel uplne? Mate nejaky napad, jak to otestovat a zistit pripadnu poruchu?

Dik

iPad
TVheadend 4xDVB-T, 1xDVB-S
zilizila

Re: 7110 pri prepnuti na HD okamžite reštart

Příspěvek od zilizila »

Mal som jeden HDBOX 7110, ktorý sa tiež cca po dvoch rokoch začal tváriť, že je s ním amen. Mal som ho asi tri mesiace odložený bokom. Ale nedalo mi. Pripojil som ho cez rs232 na putty, zasunul som USB s fw 2.11.34 a dal som príkaz na bootovanie z usb.
Box akoby zázrakom ožil a po reštarte jednoducho nabehol.
Vyskúšaj, možno pomôže. :)
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“