do 5. mája v promo režime pre každého

Tieto 2 tematické FilmBoxy sú bežne dostupné iba v balíku FilmBox.

Příspěvek od k.o.h.u.t. »
Na to som čakal, táto stanica na 0,8 W už veľmi chýbala.z.marian píše:iFilm English oficiálně pro Evropu z 0,8W
Nový filmový kanál iFilm English, který před měsícem spustila íránská televizní společnost IRIB, zahájil volné vysílání na jednom z transpondérů satelitu Thor 6 (0,8°W).
Za distribuci programu zodpovídá bulharský operátor Neterra. Nyní je možné sledovat program iFilm English v Evropě ze dvou satelitů - od počátku ze satelitního systému Eutelsat Hot Bird 13B (13°E).
Výběr družice Thor 6 (0,8°W) a ne například Astra 19,2°E jako druhého satelitu pro distribuci iFilm English v Evropě je překvapením. Oficiální internetové stránky již uvádějí příjem programu ze satelitu Thor 6. Program je do celého světa šířen ze šesti satelitů.
iFilm English vysílá národní seriály a filmy dabované do angličtiny. Jedná se o obdobu arabské verze iFilm, která byla založena v roce 2010. iFilm English je druhý kanál v angličtině v portfoliu IRIB, po zpravodajské televizi Press TV.
Technické parametry:
Thor 6 (0,8°W), freq. 11,958 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA

zatim jsou prirazeny pro Ice Hockey WC 2013-2, caids 0B02, 0653djmk píše:ale dvojka mi akosi nende

hm zaujimave nahodil som caid ktore si napisal ale na dvojke mi ide len zvukjukypuky píše:zatim jsou prirazeny pro Ice Hockey WC 2013-2, caids 0B02, 0653djmk píše:ale dvojka mi akosi nende
u Ice Hockey WC 2013-1, caids 1815, 0D97, 0D02, 0653

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz