Pôvodný plugin parsoval z csfd.cz snáď všetky možné aj nemožné informácie priamo zo stránky samotnej a používal na to obrovské množstvo regurálnych výrazov. Toto je jednak výpočtovo náročné a je to aj veľmi citlivé na zmeny v kóde samotnej stránky. Preto som nemal chuť na opravu pôvodných regexpov a radšej som sa rozhodol ísť inou cestou a to formou api pre android aplikáciu ktoré stránka poskytuje. Odtiaľ je možné dostať prehľadné dáta priamo v json formáte s ktorým sa robí predsa len oveľa jednoduchšie.
Kto má chuť, tak môže vyskúšať aktuálny stav z githubu. Funguje vyhľadávanie, zobrazovanie základných informácií o filme, postery, fotky, videa, komentáre, ... Nefunguje login do csfd a všetko čo s tým súvisí, nefungujú niektoré nastavenia a x rôznych vecí ktoré som si nevšimol.
Upozorňujem, že je to prudko vývojová verzia - skúšal som ju len na OpenPLi 8.1 a môže a v niektorých prípadoch aj bude spôsobovať "zelenú obrazovku". Takže skúšajte na vlastné riziko. Keď budem mať čas, tak to postupne "učešem" do normálnejšieho stavu.
Postup na inštaláciu - Nainštalovať potrebné závislosti:
Kód: Vybrat vše
opkg install python-requests python-pip
pip install requests_oauthlib
Podrobnejší postup nedávam - kto to podľa tohto postupu nezvládne, tak nech to radšej ani neskúša. Ostatným príjemné objavovanie "zabudnutej histórie" ...