0624 potrebuje zapisy prubezne zapisovat, neni jak 0D96, ze vydrzi "delsi dobu", ale neni to tak, ze pokud mas ozivenou 0624 a nejdou ti do ni zapisy, ze by nejela....(tohle neni o M7 uniblock), chapej to tak, ze ji "nakopnes" treba v tom modulu, nebo v uni, pak ji das tam, kam potrebujes a musi jet, pak si muzes doresit otazku zapisu...
ne vsechny verze os-camu umely rozjet "mrtvou" kartu....
tazatel ma arivu, ta ma uni ctecku, tak muze zkusit v ni, jestli pojede...(v ramci stare serie), k tomu nepotrebuje modul...
M7 uz jen v "ready" zarizeni....
to, ze mu nejde klient....nejde poznat jen z tech radku co poslal z logu, zalezi jak ma zapsaneho klienta, prirazeny caid, apod.....jak ma global.....
jak uz tady bylo napsano, ne kazdy ma "kristalovou kouli", ale staci projit par postu a pokud tomu clovek aspon trochu rozumi, vysledek se dostavi...zde je toho na foru dost....ale pokud nekdo da jen cast informaci, muze ocekavat jen cast odpovedi....
11chloe píše:Já si zase myslím, že asi ne a bez rozchozených zápisů se nerozjede. To je ten rozdíl oproti 0D96, pokud se nepletu.davidas píše: jinak, pokud se nepletu, mela by se ti rozjet i v os-camu, pokud ma aktualni zapis ...